Čarovné drobnosti

To najlepšie, čo som tento týždeň videla, čítala a vyskúšala:

1. Hoci bude mať Kubko onedlho už dva roky, knižkám o rodičovstve som sa zatiaľ pomerne úspešne vyhýbala. Princíp Lenivej matky ma však zaujal na prvý pohľad, a táto kniha mi už pyšne tróni na nočnom stolíku. Onedlho k nej pravdepodobne pridám aj druhý diel.

2. Pomaly začíname rozmýšľať nad tým, či sa už s Kubkom pustiť do učenia na nočník. Nie že by ma to nejako extra lákalo, ale raz to absolvovať musíme 😀 Zima v znamení cibuľovo-vrstveného oblečenia a zateplených kombinéz na to samozrejme nie je najvhodnejším obdobím – počkáme s tým minimálne do jari. Dovtedy sa aspoň pokúsim na to pripraviť Kubka najlepšie ako sa len bude dať. Pre mňa to znamená štúdium rôznych metód a najlepších trikov. A s Kubkom si o tom chcem začať čítať aspoň v knihách. Zatiaľ sa mi pozdáva táto a táto, ale ak máte nejakú svoju osvedčenú a obľúbenú – sem s ňou. Som samé ucho 🙂

3. Hľadanie nápadov a inšpirácií na rýchle a chutné večere je pre mňa doslova nekonečným hobby. Milujem prehŕňať sa kuchárskymi knihami, Pinterestom a rôznymi blogmi na love tých najlepších receptov na odskúšanie. (o vyberavosti môjho manžela v tomto prípade radšej pomlčím 😀 ). Zišiel by sa mi však nejaký spôsob archivácie mojich nápadov – preto od zajtra začínam s novou sériou, plnou inšpirácií na jednoduché večere na celý nasledujúci týždeň.

4. Verná sama sebe, nákupný ošiaľ menom About you som objavila tak 150 rokov po všetkých ostatných 😀 Okrem bohatej ponuky oblečenia a doplnkov ma na nich zaujalo najmä doručenie a vrátenie tovaru zadarmo – to je obrovské plus voči všetkým ostatným eshopom! Zatiaľ odolávam a snažím sa šetriť svoj šatník aj peňaženku, ale nový batoh by sa mi momentálne naozaj zišiel, a tento fešák je navyše momentálne aj v zľave. Podarí sa mi odolať? .

5. Túto zimu som si vypestovala celkom slušnú závislosť na pletených šatách – sú nielen krásne, ale aj pohodlné a perfektné pre môj rozbehaný #momlife. Naposledy mi do oka padli tieto vzorované a tieto staroružové. Neviem sa rozhodnúť a vzhľadom na tie super ceny si ich asi kúpim oboje.

6. Novú sladkú závislosť som potrebovala asi ako dieru v hlave, ale keď musíš, tak musíš. Ak sa nachádzate v blízkosti nákupného centra Laugaricio v Trenčíne, stánok Donut.sk je absolútnou topkou. Zatiaľ som skúsila Horkú malinu a Nutelu, ale už zajtra sa tam chystám opäť a tentokrát pravdepodobne neodídem len s dvoma :D.

7. Na Sashe by som mala chodiť už len na vlastné nebezpečenstvo – vždy, ale naozaj vždy tam nájdem niečo, od čoho nedokážem odtrhnúť oči. Tentokrát sú to nádherné vankúšiky a podložky od značky Biely bocian. Mojím favoritom je medvedík, ale ani tučniak nie je na zahodenie!

Na čo zaujímavé ste tento týždeň natrafili vy?

Odpovedať