10 vecí, ktoré ma zaujali #3

10 vecí, ktoré ma zaujali #3 / Čarovný život

1.Jednoduchá, ale výborná a výživná kuracia polievka, perfektná na toto ukýchané a ukašľané zimné obdobie.

2. A keď už sme pri polievkach, asi by mi nikdy nenapadlo pridať do polievky citrón, ale mám veľkú chuť to vyskúšať!

3. Chcela by som Kubka učiť oceňovať a nechať sa inšpirovať inteligentnými a úspešnými ľuďmi – mužmi, ale aj ženami. Tieto knihy pri tom budú skvelou pomôckou. Len škoda, že niečo podobné sa ťažko zháňa v slovenčine.

4. Pán Mrkvička je vo svete detskch kníh a čítania naozajstný pojem, a jeho rady o čítaní deťom sa mi momentálne náramne hodia.

5. Knihy Jamieho Olivera takmer nikdy nebývajú v akcii, keď som ich teda na Book Depository našla so zľavou viac než 30 percent, neodolala som. 15- a 30- minútové rýchlovky milujem aj ako jeho reláciu na TV Paprika, a tak sa už teraz teším, ako sa do nich onedlho začítam.

6. Momentálne testujem tento krém na ruky, a som ním veľmi nadšená. Nemastí, rýchlo sa vstrebáva a tá nádherná čučoriedková vôňa mi zakaždým zdvihne náladu.

7. 7 rád, ako tento rok na nič nezabudnúťPerfektne to zapadá do môjho veľkého organizačného projektu.

8. Začnite v malomA začnite hneď. Je jedno, či chcete rozbehnúť biznis, začať pravidelne blogovať alebo chcete prečítať všetky knihy na svojom nočnom stolíku. Začnite dnes.

9. Nová inšpirácia pre môj elektrický hrniec: francúzska cibuľačkašošovicová polievka, a krémové kuracie prsia so sušnými rajčinami. 

10. Aktuálne na mojom čitateľskom wishliste: storočný starček sa vracia

Odpovedať