Zo života: Baby Belák na ceste!

Zo života: Baby Belák na ceste!

Tak, a je to konečne vonku! Naša malá rodinka sa o pár mesiacov rozrastie o tretieho, najmenšieho člena. A ja sa už teraz neviem dočkať, ako sa konečne zoznámim s drobcom, ktorý sa mi pravidelne večer špacíruje v brušku a sem-tam mi uštedrí nejaký ten kopanec 🙂

Že čakáme bábo, sme si s manželom a našimi najbližšímu dlho nechávali pre seba. Nie som síce poverčivá, ale chcela som si byť istá, že sa všetko vyvíja tak ako má. A tiež som sa čo najdlhšie chcela vyhnúť tým legendárnym nevyžiadaným radám, ktoré si takmer každá tehotná žena musí vypočuť od známych či dokonca neznámych ľudí. Ale keďže už máme úspešne za sebou ultrazvuk v 20. týždni a navyše už mi pomaly, ale isto rastie bruško, rozhodla som sa o svoje tajomstvo podeliť.

Našu rodinu teraz čakajú veľké zmeny, a tie sa určite dotknú aj tohto blogu. Nemusíte sa báť – neplánujem sa stať mama blogerkou na plný úväzok. Dokonca sa pravdepodobne nestanem ani mamou na plný úväzok. Hoci sa na budúci rok stanem matkou, stále zostanem aj manželkou, dcérou, čitateľkou, pisateľkou a v neposlednom rade podnikateľkou. Ako som písala už v mojom prvom článku neviem sa zmestiť len do jednej škatuľky a verím, že to tak bude aj naďalej.

Nebudem vás tu zahlcovať fotkami z ultrazvukov. Popravde, nikdy som nechápala, prečo ženy vešajú na sociálne siete niečo tak veľmi súkromné a intímne. Nebudem ani postovať 25 chutných bábätkovských fotiek denne. Ale určite sa téme materstva nebudem vyhýbať. Stalo sa predsa neoddeliteľnou súčasťou mňa samej, môjho života. A ja som vždy chcela, a stále chcem, aby tento blog reflektoval môj reálny, každodenný život: to, čo ma teší, čo mi pomáha žiť lepšie, čo ma trápi, čo ma inšpiruje, čo sa denno-denne učím.

A učiť sa toho teraz budem veru neúrekom! Nielen to, ako sa starať o malého človiečika, ktorý na mňa bude stopercentne odkázaný. Ale tiež ako byť dobrou matkou a popri tom nezabudnúť byť dobrou manželkou a dcérou. Ako vyriešiť materskú „dovolenku“, keďže som podnikateľka a tie klasické tri roky doma mi nehrozia ani náhodou. Ako sa naučiť zvládať time management tak, aby som si vždy vedela nájsť čas na to, čo je pre mňa najdôležitejšie. A najmä, ako v tom celom chaose, ktorý ma čaká, nestratiť samu seba.

Dnešný článok je pre mňa z jedného dôvodu naozaj výnimočný. Naše bábätko a môj blog sú totiž svojím spôsobom súrodenci. Na oboch som „pracovala“ rovnako usilovne 🙂 A keď som The Charming Life v septembri spúšťala, už som vedela, že v brušku nosím náš nový prírastok do rodiny. Bábätko aj blog preto neoddeliteľne patria k sebe. A neoddeliteľne patria ku mne. A ja som nesmierne vďačná, že moje dva najväčšie sny pre tento rok – rozšíriť našu rodinku a spustiť tento blog – sa mi plnia zároveň. Verím, že tieto dva sny budú spolu aj naďalej dobre vychádzať 🙂 A že mi bábätko dovolí pravidelne písať, aj teraz, keď ešte len rastie, aj potom, keď sa narodí 🙂

Ďakujem vám, že ste dočítali až sem, a teraz som zvedavá ja. Aký veľký sen sa tento rok splnil vám?

Save

Odpovedať

1 Komentáre