Nákupný zoznam: Drevené hračky pre deti 2+

Nákupný zoznam: drevené hračky / Čarovný život

Milujem nakupovanie hračiek. A drevené hračky milujem úplne najviac. Na našej domácej rozrastajúcej sa zbierke je to aj poriadne vidieť 🙂

Pred vypuknutím korony som sa veľmi rada sama túlala po Dráčiku a prezerala si všetky možné aj nemožné hračky, ktoré sú dnešným deťom k dispozícii.

Občas som len naberala inšpiráciu a odišla s prázdnymi rukami, a občas som neodolala a niečo nové som Kubkovi musela kúpiť. Samozrejme, nie všetko som mu hneď aj odovzdala.

Hračky totiž rada nakupujem aj „do zásoby“. Buď také, do ktorých som sa zamilovala, ale na ktoré je Kubko zatiaľ ešte príliš malý. Alebo také, ktoré som si odkladala na „horšie časy“.

Poznáte to, sú dni, keď je váš drobec unudený a večne nespokojný; a žiadna z jeho obľúbených kníh alebo hračiek ho nedokáže rozveseliť. V takých chvíľach môžem siahnuť do svojich tajných zásob a vybrať z nich niečo nové, zaujímavé a neopozerané. Väčšinou to zaberie – buď sa bez mrnčania a hundrania zahráme spolu, alebo sa Kubko chvíľu zahrá sám a ja mám zopár minút sama pre seba.

S vypuknutím pandémie dostala moja tajná zásoba hračiek na horšie časy celkom nový význam. Tie naozaj horšie časy totiž prišli bez varovania. A my sme zo dňa na deň prišli o svoje milované prechádzky a hodiny strávené behaním v parku. Čas strávený medzi stenami nášho bytu sa zrazu zo zopár hodín premenil na celé dni. A hoci si postupne odškrtávame tento zoznam aktivít, bez mučenia priznávam, že nie som robot.

Nie každý deň mám energiu a chuť vymýšľať, pripravovať a animovať niekoľko rôznych aktivít. Občas máme ja aj Kubko chuť len tak sedieť na zemi a skladať si kocky alebo puzzle. A občas máme chuť zahrať sa s niečím úplne novým. Pre takéto prípady som dala dokopy zoznam tých najkrajších a najzaujímavejších drevených hračiek, na ktoré som natrafila na svojich potulkách internetom.

Najradšej by som ich do našej zbierky privítala všetky, čo však samozrejme vôbec nie je rozumné 🙂 Ale určite zainvestujem aspoň do zopár z nich. Obnovím tak trošku svoju zbierku „na horšie časy“ a budem mať pre Kubka pripravené nové a zaujímavé hračky na chvíle, keď domov prinesieme nové bábätko a ja už mu nebudem môcť venovať všetok svoj čas.

Aká bola najkrajšia drevená hračka, ktorú ste v poslednej dobe svojim deťom kúpili?

1.Woody pracovný stôl.

2. Bino Drevená vkladačka Krtko.

3. Bigjigs nasadzovanie dúhových kvetiniek.

4. Cubika farebná pyramída.

5. Drevené dopravné značky.

6. Drevená vkladačka Farma.

7. Bigjigs Drevená abeceda.

8. Tatra drevená vkladačka.

9. Small Foot skladacia dúha XXL.

10. Woody Pečiatky / Puzzle abeceda.

11. Bigjigs Dúhový panáčik.

Odpovedať