10 vecí, ktoré ma zaujali #5

10 vecí, ktoré ma zaujali #5 / Čarovný život

1.Hoci má môj zoznam kníh na prečítanie už teraz zhruba tri kilometre, denne naň pridávam nové a nové položky. Nahováram si, že to na mňa pôsobí motivačne 🙂 Grace je jednou z mojich obľúbených knižných múz, a jej februárový zoznam opäť nesklamal. Tak veľa kníh, tak málo času!

2. U Yves Rocher zvyknem robiť veľkú škodu – ich kozmetiku milujem už odkedy som žila vo Francúzsku. Najnovšie som zablúdila do ich internetového outletu, a veru, budem sa musieť poriadne krotiť 🙂

3. Mometnálne mám chuť vrátiť sa do detstva a uviazať si do vlasov parádnu mašľu. Len musím počkať, kým sa vonku oteplí natoľko, že si na ňu nebudem musieť pricapiť čiapku 🙂

4. V stredu som sa pustila do čítania tejto knihy, a odvtedy ju nedokážem pustiť z rúk a ani dostať z mysle. Paolo Giordano píše nádhernú prózu, ktorá sa vám zavŕta pod kožu a nedopustí ľahostajnosť. Ešte mi zostáva niekoľko strán, ale už teraz viem, že Osamelosť prvočísel bude jedna z najlepších kníh môjho čitateľského roka 2019!

5. Včera som v stánku objavila nové číslo časopisu Kreativ, a moje srdiečko doslova poskočilo od radosti. Teším sa na poriadnu dávku kreatívneho snívania a inšpirácie!

6. Sweet cakes bakery nám piekli božské makrónky a cupcake vežu na svadbu, a mne stačí len pozrieť na tie nádherné fotky, a tečú mi slinky 🙂 Kubkova oslava prvých narodenín sa mi zdá ako skvelá príležitosť opäť si od nich dopriať niečo nádherné a sladké.

7. Keby som doma nemala viac kabeliek ako zdravého rozumu, pravdepodobne by som tejto donutkovej nádhere neodolala.

8. Nová kolekcia L’Occitane x Rifle Paper Co. je pre mňa už štandardne láskou na prvý pohľad. Kto by mohol odolať tým rozkošným obalom, ktoré navyše skrývajú naozaj účinné beauty vychytávky?

9. Keby sa mi cez deň podarilo ukradnúť si 15 minút len tak pre seba, určite by som sa pustila do týchto krásnych hygge vymaľovániek.

10. Na Valentína si u nás veľmi nepotrpíme, ale ak by som chcela môjmu mužovi urobiť radosť, týmto hrnčekom by sa mi to určite podarilo. Ideálne, ak by bol plný vína 😀

Fotka: Tvoriť a ľúbiť

Odpovedať