10 vecí, ktoré ma zaujali #4

10 vecí, ktoré ma zaujali #4 / Čarovný život 1.Keramika Mynte ma vždy dokáže očariť svojou jednoduchosťou a eleganciou. Dokonalý severský dizajn. Nová kolekcia vo farbách černice a tekvice je na zamilovanie, a keby som doma nemala už cca 10 kíl keramiky, rozhodne jej neodolám 🙂

2. A keď už sa motkáme po mojom obľúbenom Bella Rose, tento pohár je pre mňa ako stvorený :). Tento týždeň by mi možno ani tie 3,5 deci neboli stačili 🙂

3. Februárové časopisy už sú v predaji, a ja sa najviac teším na nové číslo Marianne (tá titulka je nádherná!) a Svět ženy , lebo Bára Nesvadbová je ikona, ktorá síce občas šokuje, ale jej kariéra je naozaj inšpiratívna.

4. Tento týždeň som piatykrát dočítala Predtým ako som ťa poznala, a opäť som na konci uronila nejednu slzičku. Rozhodne jedna z najlepších kníh môjho života!

5. Francúzska cibuľačka bola u nás tento týždeň totálnym hitom. Ani neviem, prečo som s jej prípravou tak dlho otáľala, ale recept Jamesa Martina z tejto knihy si rozhodne ešte niekoľkokrát zopakujem!

6. Už roky som na love tej perfektnej maskary, ktorá by moje slabé a nevýrazné mihalnice premenila na niečo extra. Zatiaľ žiaľ pomerne neúspešne. Preto sa teším na odskúšanie tejto novinky od L’Oréal Paris.

7. Celý svet je zbláznený do Marie Kondo a jej kúzelného upratovania. Jej knihu mám v čítačke už dávno, tak sa k nej snáď v krátkom čase aj dopracujem. Medzitým obdivujem poriadok, ktorý podľa jej rád ľudia majú doma. Rozhodne to stojí za vyskúšanie!

8. Na ľahké jarné šáliky je zatiaľ naozaj skoro (vzhľadom na to, že ranné teploty sa u nás pohybujú hlboko pod nulou), ale keď príde ich čas, tento bude rozhodne na prvom mieste na mojom wishliste.

9. Jeden z mojich februárových cieľov je vytriediť Kubkove hračky a zaviesť systém ich rotovania tak, aby mal stále pocit, že sa hrá s niečím novým bez toho, aby sme nakupovali stále nové a nové veci. Inšpiráciu naberám na Pintereste a plánujem investovať do niekoľkých pekných košov, ktoré budú ukrývať hračky, s ktorými sa práve nehráme.

10. Vonku je síce okolo mínus desať stupňov, ale Yves Rocher už pustil do sveta novú jarnú kolekciu. A ja si poctivo zapisujem, čo by som chcela vyskúšať. Napríklad túto rozjasňujúcu masku, parfumovaný sprej na telo a vlasy alebo tento svieži sprchový gél.

Fotka: Bella Rose

Odpovedať