10 vecí, ktoré ma zaujali #2

10 vecí, ktoré ma zaujali #2 / Čarovný život

1. Krásne upratané a farebne koordinované poličky sú pre mňa veľmi inšpiratívne.

2. Už je to sto rokov, čo som si kúpila vanilkou prevoňanú kozmetiku, ale tejto sviečke a sprchovému oleju od Yves Rocher som nevedela odolať.

3. O pár dní vychádza nové CD mojej milovanej Simy Martausovej, a ja sa už neviem dočkať!

4. Odkedy je Kubko na svete, moje ruky sa v zime menia na vysušenú Saharu. Dúfam, že s týmito tipmi sa mi to podarí aspoň sčasti napraviť.

5, Kedykoľvek zablúdim na Kindle oddelenie Amazonu, môj čitateľský wishlist sa nebezbečne rozrastá. Tento týždeň naň pribudla nová Laura Vanderkam, nová Gretchen Rubin, a kniha o tom, ako byť šťastnejším rodičom.

6. Keď už sme pri tých knihách, na Klub nerozbitných detí počúvam len samé chvály, a tak už sedí v mojom košíku na Martinuse.

7. Jedným z mojich cieľov na tento rok je aj robiť si viac času na kreatívne hobby a projekty, ktoré ma zaujmú pri čítaní blogov alebo pri surfovaní na Pintereste. Táto krásna koláž je presne takým projektom – vyzerá to jednoducho, a výsledok je naozaj efektný.

8. Ešte mi nikdy nenapadlo použiť do rajčinovej polievky bazalkové pesto, ale po prečítaní tohto článku to rozhodne čím skôr vyskúšam!

9. Tieto pletené šaty boli láska na prvý pohľad a pravdepodobne im neodolám 🙂

10. Nemám vo zvyku podliehať rôznym diétnym trendom, a kokosový olej sa v mojej kuchyni objaví len cez moju mŕtvolu 🙂 Ale kurkumu mám rada, a tieto muffiny vyzerajú výborne. Recept si určite trošku pozmením, ale rozhodne to stojí za vyskúšanie.

Odpovedať