Vitajte v novom Čarovnom živote

vitajte_v_the_charming_life Snívať je krásne, ale ešte krajšie je si svoje sny plniť.

Vitajte v mojom malom kúte internetu, ktorý je pre mňa tak trochu veľkým splneným snom. O návrate k blogovaniu, písaniu a publikovaniu som snívala a rozprávala už príliš dlho (môj manžel vám to isto potvrdí 🙂 ). Konečne nastal čas pretaviť môj sen do skutočnosti. Poznáte tie nápady, ktoré vás nadchnú tak veľmi, že na ne nemôžete prestať myslieť? Večer s nimi zaspávate. Ráno sa s nimi zobúdzate. Dokonca si ich nosíte do práce či do sprchy. Jednoducho vám nedajú pokoj, kým sa ich aspoň nepokúsite zrealizovať. A tento blog je pre mňa presne takým projektom.

Písmenká boli celý život mojimi najlepšími kamarátmi. Vždy som bola čítankový príklad introverta. Už odmalička mám úplne najradšej tie chvíľky strávené osamote, s mojimi myšlienkami, nápadmi a zápiskami. Čas strávený sama so sebou si vychutnávam, milujem čítanie, písanie, a môj vlastný blog (dokonca už niekoľký v poradí) je tak len prirodzeným vyústením tých posledných dvoch rokov, keď som si takmer všetko písala „do šuplíku“.

Čarovný život sa zrodil z mojej lásky k zbieraniu a zdieľaniu inšpirácie. Žijem pre tie úžasné momenty, keď ma niečo inšpiruje  a nadchne tak veľmi, že na to neprestávam myslieť vo dne v noci. Milujem zbieranie a zdieľanie nových nápadov, zaujímavých myšlienok a projektov, ktoré robia život krajším. A zároveň mám v sebe veľkú vášeň pre učenie sa nových vecí  a pre objavovanie sveta s očami doširoka otvorenými. Vždy som mala cit a slabosť pre krásne veci a pre detaily, ktoré sa možno iným zdajú nepodstatné, ale mne dokážu skrášliť deň a vyčariť úsmev na tvári.  Som žena mnohých tvárí a mnohých definícií, a tak mi to vyhovuje – nesnažím sa vtesnať len do jednej škatuľky, lebo viem, že by mi tam bolo príliš tesno. Zaujíma ma milión a jedna vec, mám šuplíky aj poznámkové bloky plné snov, plánov a nápadov, a tak sa už teraz teším,ako ich postupne, jeden po druhom, budem privádzať do života.

A prečo práve Čarovný život?

Pretože mám rada, keď je život, aj ten každodenný, tak trošku čarovný. Niekedy k tomu stačí málo – kytica kvetín, ktorú som si kúpila len tak pre radosť, pohár vínka s mojím mužom večer pri zapálenej sviečke, domáca pizza v piatok večer, čaro novej knihy, ktorá netrpezlivo čaká, kedy ju konečne otvorím, bublinkový kúpeľ, keď sa cítim vyčerpaná a potrebujem na chvíľku vypnúť. Ale môžu to byť aj veľké veci, ako úspešne zvládnutý náročný projekt v práci, zariaďovanie bytu, predĺžený víkend v Paríži alebo cestovanie po Provensálsku či Toskánsku. Každý deň nám dáva nespočetné množstvo príležitostí robiť svet okolo seba krajším. Čarovnejším.

A pre koho je tento blog určený?

Pre ženu, ktorá si cieľavedome buduje svoju kariéru, ale zároveň jej nechce obetovať svoju rodinu.

Pre ženu, ktorá rozbehla, alebo chce rozbehnúť svoj vlastný biznis, a hľadá rady, inšpiráciu, nakopnutie a rovnako naladené spriaznené duše.

Pre ženu, ktorá miluje knihy, a neľutuje ani jedno euro, ktoré za ne utratí.

Pre ženu, ktorá sa o seba rada stará, ale nechce na beauty vychytávky minúť polovicu svojho mesačného príjmu.

Pre ženu, ktorá rada skúša a učí sa nové veci, a nebojí sa robiť chyby.

Pre ženu, ktorá si vie vychutnať (a pripraviť) skvelé jedlo a pohár vína.

Pre ženu, ktorá miluje cestovanie a objavovanie nových miest, krajín a zákutí, ale ktorá sa zároveň vždy najradšej vracia do svojho domova, ktorý si s láskou zariaďuje a zútulňuje.

Skrátka, tento blog je určený pre všetky ženy, ktoré milujú svoj život so všetkým, čo k tomu patrí. Pre vás. Pre mňa.

PS: Teším sa na vás aj na Instagrame!

Obrázok via Advice from a twentysomething

Save

Save

Save

Odpovedať

5 Komentáre

  1. Daniela wrote:

    Veľmi ma teší, že ťa spoznávam, Ivi. Keď sme sa našli na Instagrame, veľmi som sa na tvoj blog tešila a po prečítaní článku sa teším ešte viac. Tak len píš a teš sa a aj nás novými článkami.

    Posted 9.4.17 Odpovedať
    • Ivana Belákova wrote:

      Ďakujem krásne Dani! To pre mňa veľmi veľa znamená 🙂 To je tá skvelá vec na sociálnych sieťach – vďaka nim sa môžem zoznámiť s tak zaujímavými a inšpiratívnymi ľuďmi ako si Ty. Ďakujem, že si sa zastavila na návštevu 😉

      Posted 9.4.17 Odpovedať
  2. Zuzana wrote:

    Ivanka, drzim Ti palce, ze znovu pises a tesim sa na dalsie clanky 🙂

    Posted 9.5.17 Odpovedať